Fællesspisning

Fællesspisning for alle mænd! Ons. d. 4 april inviterer Mænds Mødested Korsør til fællesspisning i det gamle skolekøkken på Korsør Kulturhus.

Menuen er stegt flæsk og persillesovs. Vi handler råvarerne, men man skal i samarbejde med de øvrige deltagere selv tilberede maden. Mødetiden er kl. 17.00 og arrangementet koster 50kr. Man kan tilmelde sig senest tirsdag d. 3 april ved at skrive en mail til gomnu@slagelse.dk eller på 40 29 96 60

 

Åbent Hus Søndag d. 11/3

Mænds Mødested Korsør holder åbent hus på søndag d. 11/3 kl. 10-15. Vi byder på gratis frokost med smørrebrød til alle som tilmelder sig! Man behøver ikke deltage hele dagen

Nyhed

I de nyheder, der bliver vist som opslag på siden her, vil mændene i Mænds Mødesteder kunne lægge store og små nyheder op.

Nogle Mænds Mødesteder har udover deres faste aktiviteter, også enkeltstående aktiviteter som fx bingo spil, foredragsaftener, julefrokost osv.

I Mænds Mødesteder oplever vi også, at både fonde og private organisationer bidrager med økonomiske midler, som kan hjælpe med udgifter til et nyt tag, til udflugter og hjælp til den daglige drift. Disse midler er højt ønsket og vil derfor også kunne lægges op på opslagstavlen som en rigtig god nyhed.

Indkalder hermed til stiftende generalforsamling

Mænds Mødesteder Korsør indkalder hermed til stiftende generalforsamling torsdag d. 11.01.2018 kl. 10.00 på Korsør Kulturhus.

Sæt derfor gerne kryds i kalender allerede nu!

Generalforsamling d. 11.01.2018 kl. 10.00 på Korsør Kulturhus.

Mænds Mødesteder Korsør indkalder hermed til stiftende generalforsamling med følgende dagsorden:

Valg af dirigent

Valg af referent

Valg af stemme tæller

Valg af bestyrelse og bestyrelsessuppleanter

Valg af bilagskontrollant og bilagskontrollantsuppleant

Fastlæggelse og godkendelse af vedtægter

Indkommende forslag fra Initiativgruppen

Øvrig indkommende forslag

Kort orientering fra Gorm Rabølle Knudsen

Eventuelt. Her kan der ikke træffes bindende beslutninger