Forside

Velkommen til Mænds Mødesteder Elefanthuset.

Mænds Mødested i Elefanthuset er for mænd, der har eller har haft kræft, men også mænd, der er pårørende til en kræftramt, er meget velkomne.

På siden finder du informationer om, hvem vi er, og hvilke aktiviteter vi går og laver. Her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mænds Mødesteder Elefanthuset har vi brug for alle kompetencer, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Elefanthuset er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen ‘skulder ved skulder’ og få en god snak over en kop kaffe. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, har du måske selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mænds Mødesteder Elefanthuset er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab. Ønsker du at høre mere om, hvad vi laver, så ring eller skriv til en af kontaktpersonerne. Du er også altid velkommen til at komme forbi ved en af aktiviteterne og hilse på – så tag endelig kontakt.

Faste aktiviteter

Faste aktiviteter

  • Træning og kaffe m. bolle Mandag 9.00 - 12.00
  • Åbent værksted Tirsdage 10.00 -12.00
  • Åbent hus hver onsdag Hver onsdag 10.00 - 15.00 er der åbent hus med frokost
    11.30 er der stavgang
    14.00 øver Ronkedor Koret
  • Fællesspisning Sidste onsdag i hver måned fællesspisning fra 18.00 - 19.00