Forside

Velkommen til Mænds Mødested Glostrup. På siden her finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. På siden her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mænds Mødested Glostrup har vi brug for alle kompetencer, som er det, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødested Glostrup er som alle andre Mænds Mødested i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mænds Mødested Glostrup er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab, så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt.

Du kan også læse mere om Mænds Mødested Glostrup på Glostrup Kommunes hjemmeside

Faste aktiviteter

Faste aktiviteter

  • Tirsdag Kl. 9-12. Altid kaffe og et stykke brød. Aktiviteter bestemmes løbende
  • Fredag Kl. 9-12. Altid kaffe og et stykke brød. Aktiviteter bestemmes løbende
  • Onsdag Første onsdag aften i måneden køber vi ind, laver mad og spiser sammen. Hvis vejret tillader det, griller vi om sommeren