Forside

Velkommen til Mændsyssel – Mænds Mødesteder Vendsyssel

På siden her finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. På siden her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mændsyssel – Mænds Mødesteder Vendsyssel har vi brug for alle kompetencer, som er det, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mændsyssel – Mænds Mødesteder Vendsyssel er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mændsyssel – Mænds Mødesteder Vendsyssel er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab, så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt.

Faste aktiviteter i Mændsyssel

Faste aktiviteter

 • Tirsdage Kl. 9-13.
  (skoleferier undtaget)
  Tømrerlusene
  Bålkaffe/-te og diverse håndværk i bålhytten
  Skærpingvej 72, 9800
 • Tirsdage Kl. 16-17.
  Gnavsårene
  Gåtur i Hjørring Bjerge
  Mødested Bellevue Udsigtstårn
 • ONSDAG aften Kl. 19:00 mødes vii Forsamlingsbygningen i Hjørring. Der vil blive opslået aktiviteter under Opslagstavlen.