Forside

Velkommen til Mænds Mødesteder Frederiksberg. På siden her finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. På siden her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

Til nye og nysgerrige: MM Frederiksberg velkomstblad

Vores seneste nyhedsbrev er her: mmfrberg decembernyt 2018 nr. 12 ver. 1

Referat fra seneste bestyrelsesmøde: Ref. fra Bestyrelsesmøde nr. 20, 21-11-2018

Frederiksberg Lokal TV har lavet denne video om os: TRYK HER

I Mænds Mødesteder Frederiksberg har vi brug for alle kompetencer, som er det, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Frederiksberg er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mænds Mødesteder Frederiksberg er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab, så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt.

Ved årsskiftet til 2018 var vi oppe på 36 medlemmer, det mener vi selv er ret flot resultat. Nye medlemmer kan melde sig ind ved at betale kontingentet på kr. 100,- i 2018.

Vores målsætning for det nye år 2018 er:

1. Arbejde ihærdigt med at skaffe egne lokaler, således at der kan udføres og arbejdes med mange flere aktiviteter blandt vore medlemmer.

2. Ved aktivt markedsføring, at få endnu flere gjort opmærksom på Mænds Mødesteder Frederiksberg, og at målsætningen er, at vi blive min. 100 medlemmer ved årets udgang.

Faste aktiviteter

Faste aktiviteter

 • Tirsdag i ulige uger Kl. 17-20 Madlavning ved Husmoderkokken Elsa
  (September til april)
  Vi holder fri på skolefridage
 • Tirsdag i lige uger Mødested for den personlige samtale
  Kl. 19-21 Medborgercentret, Nordens Plads 16A
 • Onsdag i ulige uger kl. 14:00 - 16:00 Bag Søndermarken 20
  Vi holder fri på skolefridage
 • Onsdag i lige uger kl. 19:00 - 21:00 Medborgercentret, Nordens Plads 16A
  Vi holder fri i skolesommerferien