Forside

Velkommen til Mænds Mødesteder Frederiksberg. På siden her finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. På siden her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

Til nye og nysgerrige: MM Frederiksberg Velkomstblad 2019
Frederiksberg Lokal-tv har lavet denne video om os: Tryk her
Vores Månedsnyt: MM Frederiksberg Månedsnyt December 2019 (1) Rettelser til dette månedsnyt: MOTION 5/12 og 12/12 ER AFLYST. Juleafslutning med fællesspisning er mødetidspunktet rettet fra kl. 18:00 til kl. 18:30.

I Mænds Mødesteder Frederiksberg har vi brug for alle kompetencer, som er det, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Frederiksberg er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mænds Mødesteder Frederiksberg er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab, så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt.

Ved årsskiftet til 2019 var vi oppe på 50 medlemmer, det mener vi selv er ret flot resultat. Nye medlemmer kan melde sig ind ved at betale kontingentet på kr. 200,- for 2019.

Vores målsætning for det nye år 2019 er:

1. Arbejde ihærdigt med at skaffe egne lokaler, således at der kan udføres og arbejdes med mange flere aktiviteter blandt vore medlemmer.

2. Ved aktivt markedsføring, at få endnu flere gjort opmærksom på Mænds Mødesteder Frederiksberg, og at målsætningen er, at vi blive min. 100 medlemmer ved årets udgang.

Faste aktiviteter

Faste aktiviteter

 • Ændringer i faste aktiviteter kan ske,
  tjek altid Månedsnyt, så du ikke går forgæves
 • Tirsdag i ulige uger Kl. 17:00 - 20:00 Madlavning ved Husmoderkokken Elsa
  September til april
  Vi holder fri på skolefridage
 • Tirsdag i lige uger Mødested for den personlige samtale
  Kl. 19:00 - 21:00 Medborgercentret, Nordens Plads 16A
 • Onsdag i ulige uger Kl. 14:00 - 16:00 Natur og Fritidshytten, Bag Søndermarken 20
  Vi holder fri på skolefridage
 • Onsdag i lige uger Kl. 19:00 - 21:00 Betaniahjemmet, Kong Georgs Vej 3
  Vi holder fri i skolesommerferien