Forside

På grund af CORONA, stadig begrænsede aktiviteter for tiden. HUSK, da vi er en flok overvejende ældre herrer (med få undtagelser) og gerne vil passe på hinanden , ser vi os nødsaget til at kræve, at man enten er vaccineret og dermed har et Corona Pas eller at man sikre sig  en negativ test for at deltage i foreningens aktiviteter.

Velkommen til Mænds Mødesteder Frederiksberg. På siden her finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. På siden her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mænds Mødesteder Frederiksberg har vi brug for alle kompetencer, som er det, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Frederiksberg er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mænds Mødesteder Frederiksberg er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab. Så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt.

Ved årsskiftet til 2021 var vi oppe på 48 medlemmer og vil gerne være mange flere. Nye medlemmer kan melde sig ind ved at betale kontingentet på kr. 200,- for 2021.

Vores målsætning for det nye år 2021 er:

Vi vil fortsætte og udbygge vores gode fælleskab med interessante aktiviteter, hvor alle kan være med.
Der vil være rig mulighed for selv at præge foreningen med medlemmernes egne interesser for oplevelser, udfordringer og nye emner.
Vi søger tilskud til mange af vores gøremål, og forventer også i 2021 at kunne arrangere oplevelser (foredrag, turer m.v.) med tilskud til.

Til nye og nysgerrige: MM Frederiksberg Velkomstblad 2020
Frederiksberg Lokal-tv har lavet denne video om os: Tryk her
Vores Månedsnyt: MM Frederiksberg Månedsnyt september 2021  –  Program tur Møn September 2021

På grund af CORONA, stadig begrænsede aktiviteter for tiden.

Faste aktiviteter

Faste aktiviteter

 • På grund af CORONA, begrænsede aktiviteter for tiden.
 • Alle aktiviteter er annonceret i Månedsnyt,
  tjek altid Månedsnyt, så du ikke går forgæves
 • Madlavning Tirsdag i ulige uger
  September til april
 • Samtalegruppe Mødested for den personlige samtale
  Medborgercentret, Nordens Plads 16A
 • Fællesmøder På onsdage er der altid aktivitet
  Se Månedsnyt
 • Fotohold Vi mødes 1 gang månedligt i Medborgercenteret
  Domus VIsta, Nordens Plads 16 A
 • Husk altid at se i Månedsnyt om tid og sted,
  det er surt at gå forgæves