Forside

Velkommen til Mænds Mødesteder Haslev. På siden her finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. På siden her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mænds Mødesteder Haslev har vi brug for alle kompetencer, som er det, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Haslev er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mænds Mødesteder Haslev er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab, så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt.

Huset åbner først i november 2018, men man kan blive medlem nu og deltage i beslutningsprocesserne omkring det nye Mænds Mødesteder Haslev og deltage i møder og udflugter. Der betales først kontingent når huset åbner.

Vi mødes nogle gange inden november 2018.
Kontakt os venligst for nærmere information.

Faste aktiviteter i Haslev

Faste aktiviteter

  • Aktiviteter Vi mødes nogle gange inden november.
    Kontakt os venligst for nærmere information.