Forsiden

Velkommen til Mænds Mødesteder Randers. På siden her finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. På siden her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mænds Mødesteder Randers har vi brug for alle kompetencer, som er det, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Randers er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mænds Mødesteder Randers er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab, så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt. Du kan også se mere om vores aktiviteter på vores Facebookside ”Mænds Mødesteder Randers”.

Her finder du os

Hjerneskadeforeningen
Bakkevej 1
8920 Randers NV

 

Faste aktiviteter i Mænds Mødested Randers

Faste aktiviteter

  • Fredag Mødes fast hver fredag til kaffe og værkstedsaktiviteter.
    Kl. 9-12 i lokaler lånt af Hjerneskadeforeningen.
  • Derudover laver vi mad over bål en gang om måneden og forskellige andre aktiviteter, vi aftaler løbende.
  • Du er altid velkommen til at ringe for at høre mere eller kigge forbi.

Kontaktpersoner

Arne Færch Olesen

E-mail: afolesen@gmail.com

Telefon: 22 87 65 63

Søren Veng

E-mail: fam.veng@gmail.com

Telefon: 22 30 48 83