Forside

Velkommen til Mænds Mødesteder Stakroge. På siden her finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. På siden her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mænds Mødesteder Stakroge har vi brug for alle kompetencer, som er det, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Stakroge er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mænds Mødesteder Stakroge er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab, så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt.

Vi holder til i Aktivitetshuset, Engebækvej 30, 7270 Stakroge. Det er den gamle skole, hvor man kan møde os på værkstedet på 1. sal eller i køkkenet i kælderen.

Vi har møde hver onsdag fra 19.00 – 21.00.

Der er mulighed for værkstedsarbejde, brætspil og en god snak omkring kaffebordet. Vi planlægger selv vore aktiviteter på baggrund af medlemmernes ønsker. Sidste onsdag i måneden er der fællesspisning og vi hygger os med madlavning.

Hver mandag kl.10.00 og senest til kl. 11.30 kan man få individuel indsigt i daglidags anvendelse af PC, IPad og mobiltelefon. Denne aktivitet er åben for også ikke medlemmer.

Vi satser på at komme ud af huset en gang i måneden til virksomhedsbesøg eller besøg på udstilling m.m. Naturturene er gledet lidt i gaggrunden, men vi håber at komme i gang igen.

Faste aktiviteter i Stakroge

Faste aktiviteter

  • Onsdage Aften kl. 19:00 - 21:00.
    Værksted, brætspil og en god snak omkring kaffebordet. Planlægning af kommende aktiviteter.
  • Mandage Formiddag kl. 10.00 - senest kl. 11.30 er der individuel indførelse i daglig anvendelse af PC m.m.