Mænds Mødesteder Holbæk

På siden finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. Her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mænds Mødesteder Holbæk har vi brug for alle kompetencer, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Holbæk er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen ‘skulder ved skulder’ og få en god snak over en kop kaffe. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, har du måske selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det. I Mænds Mødesteder Holbæk har vi et ekstra fokus på naturen og ønsker at lave mange aktiviteter i naturen.

I Mænds Mødesteder Holbæk er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab. Ønsker du at høre mere om, hvad vi laver, så ring eller skriv til en af kontaktpersonerne. Du er også altid velkommen til at komme forbi ved en af aktiviteterne og hilse på – så tag endelig kontakt.

NB: På grund af Corona-situationen er de ugentlige møder på Dragebakken aflyst indtil videre. Bestyrelsen arbejder på et alternativt program.

MM Danmark har været i kontakt med Kulturministeriet, som  laver restriktioner for foreningslivet. Beskeden man har fået er meget klar:

  • Vi må mødes op til 10 personer ad gangen
  • Vi  må mødes op til 10 personer udenfor
  • Vi  må mødes op til 10 personer indenfor

Nærmere følger.

Betaling af kontingent som vedtaget på generalforsamlingen for 2020: 150 kr.

Betaling skal ske til foreningens konto: Reg. nr.  5373 Konto nr. 0242975 eller direkte til kassereren, når vi mødes.

På betalingsmeddelelsen skal anføres navn samt fødselsdato.

Fx: Kom Hejmand, 101150

Faste aktiviteter

Faste aktiviteter

  • Mandage og onsdage På grund af corona-restriktionerne mødes vi i det fri. Se kalenderen
  • Ud af huset aktiviteter