Mænds Mødesteder Holbæk

På siden finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. Her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mænds Mødesteder Holbæk har vi brug for alle kompetencer, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Holbæk er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen ‘skulder ved skulder’ og få en god snak over en kop kaffe. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, har du måske selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det. I Mænds Mødesteder Holbæk har vi et ekstra fokus på naturen og ønsker at lave mange aktiviteter i naturen.

I Mænds Mødesteder Holbæk er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab. Ønsker du at høre mere om, hvad vi laver, så ring eller skriv til en af kontaktpersonerne. Du er også altid velkommen til at komme forbi ved en af aktiviteterne og hilse på – så tag endelig kontakt.

Vi mødes mandage 13-17 og fredage 10-12 på Værftet, Havnevej 7, bag værftscafeen. Kom og få en kop kaffe sammen med os.

Onsdage mødes vi 14-16 med forskellige aktiviteter, som regel ud af huset. Se aktivitetsplanen.

Fredag 10-12 kaffe og snak på Værftet,

Betaling af kontingent som vedtaget på generalforsamlingen for 2023: 250 kr. (Vil du donere et ekstra beløb eller ønsker du blot at støtte os som passivt medlem er du mere end velkommen)

Betaling skal ske til foreningens konto: Reg. nr.  5373 Konto nr. 0242975 eller direkte til kassereren, når vi mødes. Kontingentbetaling senest 15. marts 2024.

På betalingsmeddelelsen skal anføres navn samt fødselsdato.

Fx: Erik E, 101150

Faste aktiviteter

Faste aktiviteter

  • Hver mandag 13-17 Vi mødes på Værftet til snak, hygge og kaffe.
  • Onsdage 14-16 Som regel ud af huset. Ellers på Værftet . Se aktivitetsplanen.
  • Fredage 10-12 Snak, kaffe og hygge på Værftet.