“Køkkenskriverne”

De altid muntre Køkkenskrivere mødes  i skolekøkkenet på Seminarieskolen Mylius Ericksens Vej  den første tirsdag i måneden, undtaget de måneder skolen har ferielukket. Januar og august mødes vi 2. tirsdag.

Vi vil gerne have flere med på holdet, så er du mand og kan du lide god, velsmagende mad og ikke mindst- et godt og gemytligt selskab, så kom og vær med.
Af hensyn til indkøb er det nødvendigt med en tilmelding- ring 60636036 senest mandagen før mødet. Vi deles om udgifterne til maden- ca. kr. 30,- – 40,-

Håber vi ser dig.

Klubaften mandage kl. 19.00

Se her! Et kanongodt tilbud til alle MÆND der vil være med til i fællesskab at skabe vores helt egen klub, med et væld af muligheder for at være aktiv på en god og positiv måde.

ALLE mænd fra hele Aalborg kommune er velkomne til at kigge ind og få en snak med os om de muligheder der er i Mænds Mødesteder Aalborg – Skalborg Mandeklub.
DET ER ET GRATIS ÅBENT TILBUD TIL ALLE MÆND OVER 18 ÅR

På klubaftnerne hygger vi os typisk med kaffe og en bid brød, samtidig med vi får sat styr på verdens situationen, fortalt et par røverhistorier. Det er også her vi får en snak om de aktiviteter der er i gang- de aktiviteter der er på vej- nye ideer osv osv.
Det er muligt der er nogen der har lyst til at spille kort eller andre spil. Det er muligt at bruge værkstedet , hvis man har et eller andet der lige skal ordnes.
Vi byder alle velkommen til at besøge os i det gamle klubhus på Dyrskuevej 2 i Skalborg

Onsdags Cafe´- alle onsdage kl.14.00

Så er der frisk-brygget kaffe på kanden og friskbagt Franskbrød på fadet, krydret med en masse munter snak. Verdens situationen bliver som regel også ordnet. Kort sagt, det er ren hygge.

Kaffen koster kr. 5 Franskbrød m/ ost eller pålæg, kr. 5,-.
Alle er velkommen
Håber vi ses.

Petanque hver fredag kl. 9.30


Vi mødes kl 9.30 og starter med formiddagskaffen og evt. holdinddeling.
Selve spillet begynder kl 10.00.

Banen er til rådighed 24/7 så spillere har mulighed for at booke sig ind på alle tidspunkter på nær fredag formiddag.

Kolonihaven “FRISTEDET”- Have-Mændene mødes torsdag kl. 9.30

Vi mødes igen nu hvor foråret er på trapperne og der skal i gang gang i haven igen. Drivhuset er installeret, der skal ordnes bede osv. Så hvis du har lyst til at blive medlem af HaveMændene, og blive aktiv i et tempo der passer til dit temperament, eller bare videbegærlig omkring projektet, må du meget gerne ringe på 60636036.

 

Naturvandring

Naturvandring – Kims Følgesvende

Programmet for næste tur er under udarbejdelse.

 

 

Fisketur

Mand, ta’ med ud og fiske, bliv en del af en gruppe der sætter fællesskab og muntert samvær i højsædet. Det hænder også at vi får fisk på krogen.
Vi mødes i Mænds Mødesteder Aalborg-Skalborg Mandeklub, Dyrskuevej 2 i Skalborg til kaffe og rundstykker og kører derefter til bestemmelsesstedet. Har du ikke fiskegrej, er det muligt at låne i klubben – det er gratis. vi sørger for agn. Er du pensionist behøves du ikke fiskekort- alle andre skal have gyldigt fiskekort. Kom og vær med, hvis du ønsker det så bliv skrevet på kontaktlisten, så får du direkte besked når der er en fisketur -eller du selv kan melde en tur ud til de andre på listen.
Tilmelding kan være nødvendig af hensyn til indkøb af fortæring.

  • Sms eller ring til Peter Christensen på 6073 7776. og hør mere om næste fisketur.

Nyhed

I de nyheder, der bliver vist som opslag på siden her, vil mændene i Mænds Mødesteder kunne lægge store og små nyheder op.

Nogle Mænds Mødesteder har udover deres faste aktiviteter, også enkeltstående aktiviteter som fx bingo spil, foredragsaftener, julefrokost osv.

I Mænds Mødesteder oplever vi også, at både fonde og private organisationer bidrager med økonomiske midler, som kan hjælpe med udgifter til et nyt tag, til udflugter og hjælp til den daglige drift. Disse midler er højt ønsket og vil derfor også kunne lægges op på opslagstavlen som en rigtig god nyhed.