Vedr. november 2023

Hermed info om kommende arrangementer.

Onsdag d. 15. går turen til Arbejdermuseet.

Husk medlemskort eller lignende til din fagforening. Det giver gratis adgang.

Er du ikke tilmeldt må du kontakte Stig om der skulle være en ledig plads.

Vi mødes ved Kystliv på havnen kl. 10.45 og kører med bus til Arbejdermuseet.

Vi skal lave mad i HGL fredag den 24. november.

Deltagelse kræver en tilmelding og en brugerbetaling på 40 kr. der indbetales til foreningens konto reg. 5373 konto 0242975 senest 22. november

Vi laver kylling med kokosmælk og pasta. Du skal selv medbringe tallerken bestik samt drikkelse. Vi mødes i HGL kl. 10.

  1. Forvarsel. Julen nærmer sig. Aktivitetsudvalget erindrer om juleafslutning.

Vi nærmer os en af årets travleste måneder så derfor lige et forvarsel.

Vi holder juleafslutning FREDAG D 15/12 kl. 10 på Værftet, så sæt allerede nu dagen i din kalender. Der bliver en egenbetaling på 50 kroner.

1.december udsender vi en egentlig invitation med en kort tilmeldingsfrist og som sædvanligt er man først tilmeldt når betalingen er registreret

Mvh

Benny, Lars, Henrik, Bjarne og stig

 

 

Fællesspisning på HGL 24. november

Vi skal lave mad i HGL fredag den 24. november. Deltagelse kræver en tilmelding og en brugerbetaling på 40 kr. der indbetales til foreningens konto reg. 5373 konto 0242975
Vi laver kylling med kokosmælk og pasta. Du skal selv medbringe tallerken bestik samt drikkelse.

Vi mødes som sædvanligt kl. 10

Ændring af tur d. 8. november.

Stig har været nede i Kværkeby Fuglereservat for at rekognoscere.
Fuglemæssigt er der ikke så meget da fuglene kun flyver og giver lyd når det er nødvendigt – det skulle han have tænkt .på tidligere, skriver Stig
Selve reservatet er en fin rundtur på ca. 2 km. – den lange tur – og der er gjort meget ud af at dårligt gående kan komme rundt. Der er brede græsstier så en rullestol kan komme rundt. Og der er bænke rundt omkring.
Når man står på P pladsen betones det kraftigt at det er et privat fuglereservat – jeg følte mig ikke rigtig velkommen. På hjemmesiden fremgår det at medlemmer har fri adgang hele året.
Hvis der ikke er fugle at se og høre synes Stig at det er langt at køre (2×40) for at gå to km i (gråt og koldt) novembervejr.
Stig foreslår derfor at vi mødes på P pladsen ved HGL og går en tur i Knudskoven N for den store vej. Der har vi ikke været i 2,5 år eller deromkring og der er kaffeplads ude på marken, med borde og bænke.
Det gør vi så. Vi mødes der onsdag d. 8. kl. 14.
 

Kalender september 2023

Kalender for september 2023 rev 2908

Hermed kalender for september. Angående 4. september skal vi være i Holbæks Grønne Lunge, Ladegårdsalleen. Vi laver æbleflæsk. Vi kan ikke være på Værftet den dag. Du skal tilmelde dig, hvis du vil spise med og der er en deltagerbetaling på 25 kr. Betaling og tilmelding skal ske til foreningens konto: Reg nr. 5373 Konto nr. 0242975 senest 21.-8.
Som sædvanligt kan der ske ændringer. Fx. er der endnu ikke aftale med Kunsthøjskolen. Hvis dette arrangement eller andre ændres får du besked.

Nyt fra bestyrelsen

Ferien er overstået for de fleste og vi tager hul på vores aktiviteter. Hermed følger kalender for august.

Flere har gerne villet kende datoen for specielle aktiviteter. Det vil fremgå af referatet af et møde bestyrelsen afholdt onsdag d. 2. august for at planlægge arrangementet onsdag d. 9. omkring Marchen Mod Ensomhed. Resten af kalenderen arbejdes der videre på når bestyrelsen mødes igen d. 15. Visse arrangementer kræver lidt planlægning og da der ofte er flere parter involveret kan der ske ændringer undervejs. Vi håber at kalenderen for september og oktober vil være klar efter den 15.

Peter har inviteret os til kaffe i Lysemosen forbindelse med besøget på Brorfelde. Han har fødselsdag den dag. Det kunne være hyggeligt, men tidsmæssigt er det svært at få til at passe sammen da rundvisningen er planlagt at starte kl. 14 og vil vare et par timer. Selv om vi fik flyttet det lidt vil det være svært at få til at passe sammen.

Mænds Mødesteder Holbæk har påtaget sig opgaven med at lave mad til Patrick, som går Danmark rundt i kampen mod ensomhed. Det sker i samarbejde med Holbæk kommune. Kommunen er vært og der er reserveret billetter til nogle af vores sociale organisationer. Der er billetter til de frivillige hjælpere fra Mænds Mødesteder. Der vil også være billetter at få på Holbæk Biblioteket.

Vi har nu fået samlet et hold hjælpere til at klare indkøb, grille, servere, rydde af, vaske op, sætte på plads mm. Tak for at man vil hjælpe. Det sætter vi stor pris på.

Der skal sættes borde og stole op på kystliv onsdag eftermiddag. Vi håber at det leveres så nogle af dem, der dukker op onsdag til kaffe og snak, vil hjælpe os med at slå borde op og placere stolene.

Kurt H. s frue har lovet at bage en bradepandekage, som skal spises til kaffen efter spisningen. Da der vil skulle bespises omkring 60 mennesker, kunne vi godt bruge to bradepandekager mere til kaffen. Hvem kan hjælpe os med det?

Torsdag morgen serveres der morgenkaffe kl. 7.30 for dem, der vil gå med Patrick. Det sker ved det gamle Rådhus på Jernbanevej, i Bysøparken. Det er meningen at man går kl. 8.00. Turen går mod Frederikssund.

Nogle friske mænd har meldt sig til at gå med og alle, der har lyst, kan gå med, så langt man har lyst.

Der er også et hold til oprydning på stedet.

Vil du gerne med, så vil vi gerne vide det. Så kan vi evt. aftale at hente dig/jer, når du/i skal hjem igen.

Nærmere omkring tilmelding mm til besøget på Brorfelde vil følge.