Besøg på Frihedsmuseet

Vi tog toget til Københavns hovedbane og derfra med Metro til Frelsor kirken og gik til kastellet hvor Museet lå. Vi så museet og mange af os havde et hvis forhold til 2 verdenskrigen da mange af os havde bekendte eller var født under krigen. det var en fantastik udflugt.

 

Så er vi startet op igen.

Kære alle der ser denne side så er vi startet op igen den tirsdag den 15. august, hilsen fra formanden.                                                                         Jarl Andersen

 

WAVES Har sponsorede Mænds Mødested Greve

Den 25 oktober 2022 har vi fået tildelt 3.000,00 kr.som vi takker meget for og pengene vil bilve brugt til forskellige arrangementer som Mænds Mødested Greve deltager i. Vi siger mange tak for tildelingen.                            Formanden.  Jarl Andersen.

Udflugt til Cisternerne i Søndermarken d. 8 oktober 2019

Vi  skal besøger cisternerne i søndermarken, ved Frederiksberg slot, som ligger under jorden. Bagefter besøger vi de små haver ved Pile Alle. Vi mødes på Hundige S-togstation kl. 10.00 d. 8 oktober 2019. (husk rejsekort) og en plasticpose eller andet til jeres sko da VI SKAL skifte til gummistøvler som er på stedet,. da der er vand på gulvet. Hilsen JARL

Nyhed

I de nyheder, der bliver vist som opslag på siden her, vil mændene i Mænds Mødesteder kunne lægge store og små nyheder op.

Nogle Mænds Mødesteder har udover deres faste aktiviteter, også enkeltstående aktiviteter som fx bingo spil, foredragsaftener, julefrokost osv.

I Mænds Mødesteder oplever vi også, at både fonde og private organisationer bidrager med økonomiske midler, som kan hjælpe med udgifter til et nyt tag, til udflugter og hjælp til den daglige drift. Disse midler er højt ønsket og vil derfor også kunne lægges op på opslagstavlen som en rigtig god nyhed.