Info

Mænds Mødesteder Aalborg – Skalborg Mandeklub har gang i mange forskellige aktiviteter i løbet af ugen, som spænder vidt og skabes ud fra medlemmernes interesser og ønsker. Her på siden kan du finde information om alle de spændende aktiviteter, der foregår i Mødestedet.

Klubaften
Vi hygger os, med kaffe og franskbrød. samtidig med vi får sat styr på verdenssituationen, fortalt et par røverhistorier. Det er også her vi får en snak om de aktiviteter der er i gang- de aktiviteter der er på vej- nye ideer osv osv.
Det er muligt der er nogen der har lyst til at spille kort eller andre spil. Det er muligt at bruge værkstedet , hvis man har et eller andet der lige skal ordnes.
ALLE mænd fra hele Aalborg kommune er velkomne til at kigge ind og få en snak med os om de muligheder der er i Mænds Mødesteder Aalborg – Skalborg Mandeklub.
Klubhuset, Dyrskuevej 2, Skalborg
Mandag kl. 19.00 – ?

3. mandag i måneden – undtaget juli og december, er der fællesspisning kl. 18.30.

Køkkenskriverne
Vi skal igen muntre os i køkkenet på Seminarieskolen, Mylius Eriksens Vej Aalborg.
.  Vi laver Herre Go´Mad – hver gang. Deltagerne betaler kun for maden.
Der er få ledige pladser på holdet. Har du lyst til at være med ?
Kontakt Ove Guldbrand. tlf.60636036
Første tirsdag i måneden 17 – 21

Undtagelsen der bekræfter reglen. De muntre Køkkenskrivere valgte at nyde sommeren med Grillmad hjemme på terrassen i klubhuset.

 

Onsdags Café
Er  stedet hvor vi sætter hinanden i stævne- får en sludder og en kop kaffe. Spiller måske et spil kort- eller noget helt andet. Ren hygge og samvær.
Alle er velkommen.
 Klubhuset, Dyrskuevej 2, Skalborg
Onsdag 14 – 17

Andre aktiviteter:

Billard,
Tirsdag 12 – 13 Øvede, 13- 14 Begyndere,
som betalende medlem er det muligt at spille kegle billard, som begynder får du en indføring i spillets regler og finesser. tovholder Sven Meyling. Tlf.: 42156631

Petanque, Vi mødes til kaffe og franskbrød kl 9.30. Kl. 10 til ? spiller vi Petanque. Har du lyst til at blive en del af dette hyggelige fællesskab kontakt Tovholder Sven Meyling. Tlf.: 42156631

 

Fisketure, en lørdag hver måned, er der en fisketur. Skiftende lokaliteter alt efter vejr og vind. Følg med på FaceBook

Værkstedet – er indrettet med borde og arbejdsbænke, så vi kan lave alle mulige slags små reparationer både for os selv og andre. Værksted og værktøj er til fri benyttelse for alle betalende medlemmer. Det er kun fantasien der sætter grænsen for hvad du kan lave i Værkstedet.