Info

Er du mand og bor du i Billundsområdet, og kunne du tænke dig at blive en del af Mænds Mødesteder i Billund eller vil du bare gerne vide mere. Så kan du finde informationer om, hvad mændene laver på deres hjemmeside eller se deres Facebookside.

Kok-Amok Madgruppen
En gruppe mænd fra Mænds Mødesteder har startet et mad-hold op.Det er en mindre gruppe, der mødes, når de har tid og lyst, og som hygger sig sammen med at lave mad. I grupperne deles og udvikles erfaring. Der er således ingen underviser, men mere tale om ”sidemands-oplæring”.

Tid og sted: Sidste torsdag i hver måned fra kl. 18.00- 21.30, Søndre Skoles skolekøkken, Tinghusgade 3-5, 7200 Grindsted

Tovholder: Jens Thullesen, mobil: 20819551 eller mail: thullesen21@gmail.com

Slyngetræning
Vi træner gratis slyngetræning. Konceptet er udviklet af soldater på mission, for med få trænings-remedier at kunne træne hele kroppen og holde sig i form. Med andre ord, rigtig mande-træning! Øvelserne foregår med et enkelt redskab og kan let justeres fra at være henvendt til en helt nybegynder, som til en erfaren sportsudøver.
Tid og sted: Mandage og Onsdage 19.00-20.00, Billund Kommune, Træningsenheden, Sydtoften 102, 7200 Grindsted
Tovholder: Michael Ploug Bekker, Tlf. 72141940, mail: slynge@maends-moedesteder-billund.dk og tilmelding på information@maends-moedesteder-billund.dk

Dag-gruppen
Aktiviteterne skifter fra gang til, men ofte er det fisketure, motion, naturoplevelser, besøg på virksomheder, kortspil og meget andet.

Du er velkommen til bare at komme uanmeldt, når vi er der – så tager vi en snak om hvad du har lyst til!
Tid og sted: Mandag kl.14.00-17.00 Bøgevangen 8, 7200 Grindsted (Husk parkering ved Magion)
Tovholder: Poul Kjær, telefon 60 16 84 04

Naturgruppen
Formålet er at hygge os, og gerne være tæt på naturen.

Aktiviteterne kan være alt fra hygge ved bålpladsen, gåture, cykelture, spil, fx petanque, alt sammen krydret med en masse snak og hygge.

Tid og sted: Torsdag i lige uger kl. 19.00 -21.30.P-pladsen vest for Magion
Tovholder: Kurt Madsen på mobil: 40 43 37 64 – send gerne sms-besked, så ringer Kurt tilbage snarest. Du kan også blot møde op eller skriv mail: moosgaard@bbsyd.dk