Mænds Mødesteder Lolland – Maribo

På siden finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. Her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mænds Mødesteder Lolland – Maribo har vi brug for alle kompetencer, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Lolland – Maribo er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen ‘skulder ved skulder’ og få en god snak over en kop kaffe. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, har du måske selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det. I Mænds Mødesteder Lolland – Maribo har vi et ekstra fokus på naturen og ønsker at lave mange aktiviteter i naturen.

I Mænds Mødesteder Lolland – Maribo er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab. Ønsker du at høre mere om, hvad vi laver, så ring eller skriv til en af kontaktpersonerne. Du er også altid velkommen til at komme forbi ved en af aktiviteterne og hilse på – så tag endelig kontakt.

Pt. pause for møder i Maribo

Faste aktiviteter