Forside

Velkommen til Mænds Mødesteder Billund. På siden her finder du informationer om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, vi går og laver. På siden her finder du også vores kontaktinformationer om, hvor vi har til huse og hvem du kan kontakte.

I Mænds Mødesteder Billund har vi brug for alle kompetencer, som er det, der er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Mænds Mødesteder Billund er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor vi som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Hvis vi ikke har en aktivitet, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte det.

I Mænds Mødesteder Billund er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab, så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt.

Du kan også læse om Mænds Mødesteder Billund på deres egen hjemmeside

Faste aktiviteter

Faste aktiviteter

  • Mandag Kl. 14-17. Daggruppen (forskellige aktiviteter som fiskeri, naturoplevelser, motion, kortspil mm.) Aftales løbende.
  • Mandag Kl. 19-20. Slyngetræning
  • Onsdag 19-20. Slyngetræning
  • Torsdag i lige uger Kl. 19-21.30. Naturgruppen.
    Aktiviteter i naturen
  • Sidste torsdag i måneden Kl. 18-21.30
    Kok-amok Madgruppen