Kommet godt i gang igen.

Mænds Mødesteder Stakroge har også været noget berørt af den almindelige nedlukning.

Stakroge er en lille forening, hvor vi er 8 -10 mænd. Der har været lavt blus og vi har haft nogle udeaktiviteter. Vort værksted har været åbent hele tiden, hvor 3 – 4 mænd har været i gang.

Vi mødes onsdag til værksted arbejde om formiddagen og møde om aftenen. Der er gode, gratis lokaler i den gamle skole, som er byens Aktivitetshus.

På værkstedet er der en lille gruppe, der lige er begyndt at renovere Aktivitetshusets gamle mooncars og cykler til glæde for byens børn. Næste onsdag besøger vi en der samler B&O radioer og den sidste lørdag i måneden er der fisketur.

Vi genopfinder ikke de dybe tallerkner, men stjæler ideer, der hvor vi kan. Efterlyste bobspil på Facebook og har lånt to spil, som blev afprøvet på gangen i går.

Herning Kommune har godkendt vore vedtægter, så vi har mulighed for at søge penge til vore aktiviteter. Det er aftalt med kommunen, at den gerne må henvise til mødestedet.

Der forsøges at lave en tur ud af huset hver måned, lige som der er ved at opstå en lille fiskegruppe og vi taler om at lave en månedlig madaften.

Vi er opmærksom på mændene i Grindsted/Billund som vi inviterer til nogle af turene.