Skal du med ud og gå i den friske luft?

 

Kære venner.

Vi fik en opfordring fra Mænds Mødesteder Danmark om at deltage i en virtuel tur sydpå. Hvor mange kilometer kan vi sammen tilbagelægge – hver for sig? Vi bad jer melde tilbage, om I var interesserede.

Mænds Mødesteder rundt om i Danmark vil være med på at gå/cykle sammen hver for sig.

På fire uger vil vi se hvor langt vi kan gå sammen. Vi starter med at gå sammen fra d. 26. februar

Det foregår på denne måde:

  • Hver fredag i ugen skriver du en sms/mail til Kim Lind Larsen. Du skriver hvor langt du har gået den sidste uge til Mmholb@gmail.com

SMS/mail.

Fredag d. 5.marts

Fredag d. 12. marts

Fredag d. 19. marts

Fredag d. 26.marts

 

Vi er nogle stykker der har drøftet mulighederne. Alle kilometer tæller, om det er en tur i postkassen, en tur i skoven med konen, en tur til købmanden.

Vi følte selv et behov for bare en smule fællesskab og fik den ide, at du måske kunne gå/cykle en gang om ugen sammen med en anden, eller to af de tilmeldte, selvfølgelig med behørig afstand og i fri luft.

Vi talte også om muligheden for at mødes et sted alle og dele os op i to- eller tremandsgrupper, som efterfølgende uger går tur sammen.

 

9 er allerede tilmeldte. Du kan nå det endnu, hvis du har lyst. Skriv til Kim på mmholb@gmail.com senest onsdag d. 24. Derefter vil du modtage yderligere.

 

Vi vil gerne have din reaktion på ovenstående. Vil du gå/cykle alene eller sammen med hunden eller konen? Vi kunne evt. mødes et samlet sted og dele os op.

 

God weekend.

Mange hilsner

Claus, Kim og Erik