Nyt fra bestyrelsen 160521

Nyt fra bestyrelsen.

Flere har henvendt sig for at spørge, om de har betalt kontingent for 2021. Vi har derfor skrevet til dem, der ikke har betalt, for at gøre opmærksom på, at det er tid at betale det årlige kontingent på 150 kr.

Alle vil fortsat modtage mails fra os og kan orientere sig om vores arbejde af den vej eller se vore opslag på Facebook og hjemmeside.  Hvis man ønsker at blive slettet fra vores mailiste behøver man blot at meddele os det

Fra mandag d. 31. maj og indtil videre mødes vi om mandagen 10.00-12.00. på Kystlivscenteret på Holbæk havn til en snak og en kop kaffe. Der kan max. deltage 25 om mandagen. Der kræves tilmelding og negativ Coronatest eller gyldigt Coronapas for at deltage da det foregår indendørs. Tilmelding kan foretages via sms, mail, eller på opslaget på Facebook.

Det var tidligere udmeldt, at vi mødes mandage fra d. 24. på Kystliv Det var en fejl, da det er 2. pinsedag. Det dur ikke at nøjes med at regne: 17+7=24. Man skal lige se i kalenderen.

Sideløbende fortsætter vores ture i naturen om onsdagen 14.00-16.00.

Generalforsamlingen afholdes d. 9. juni kl. 14.00 på Fritidscenteret Dragebakken, Mellemvang 27., Af hensyn til det til den tid aktuelle forsamlingsforbud skal der ske tilmelding senest d. 5. juni og der kræves negativ Coronatest eller gyldigt Coronapas.

Bilag til generalforsamlingen vil kunne ses på hjemmesiden fra senest 5. juni